Aturada general

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell se suma aquest dimarts  a l’aturada de país

Els alcaldes i alcaldesses de l’Alt Urgell han manifestat la seva mostra de rebuig i denúncia a la violència que es va viure ahir en el decurs de la jornada electoral.

El Consell Comarcal se suma a l'aturada general d'aquest dimarts, convocada per la Taula per la Democràcia com a rebuig a la violència de la policia espanyola durant la celebració del Referèndum d’Autodeterminació del dia 1 d’octubre. És per aquest motiu que els serveis restaran aturats i l’edifici seu de la institució romandrà tancat al llarg de tot el dia.

Tanmateix, es garanteix uns serveis mínims, concretament el servei de transport i menjador escolar en aquells centres educatius que romanguin oberts, el servei de transport social adaptat, i l’estació depuradora d’aigües residuals. Es podran seguir fent els tràmits que es fan habitualment de forma telemàtica a través del web comarcal. Els serveis d’ajuda a domicili i els que corresponen a atenció a la infància gestionats pel Consorci d’Atenció a les Persones també compliran serveis mínims.

Així mateix els alcaldes i alcaldesses de l’Alt Urgell han volgut acordat manifestar la seva mostra de rebuig i denuncia a la violència que es va viure en el decurs de la jornada del dia 1 d’octubre.

L’Alt Urgell, 2 d’octubre de 2017