Cens del locals comercials i polígons de la comarca

Tens un local comercial, nau o parcel·la industrial que voldries activar, llogar o vendre.

Des del Pla de Reactivació Socioeconòmica (PRAU), iniciat el novembre de 2020, s’ha realitzat una diagnosi i tres sessions de treball amb els diferents agents de la comarca. Això ha permès identificar els àmbits d’urgència i els factors limitadors de base a la comarca i s’han consensuat tres eixos estratègics a treballar: suport a la reactivació empresarial i de l’ocupació; suport i foment al consum local i per últim l’impuls de factors de resiliència territorial. Aquests eixos permetran realitzar una sèrie de projectes al respecte que garanteixin la millora o l’activació en aquests camps.

Per aquest motiu, es proposa un projecte transversal de vitalització de les zones comercials que ha de permetre fer més accessibles els locals comercials buits a possibles projectes empresarials que vulguin desenvolupar-s’hi.

Aquest projecte també pretén iniciar una nova línia de treball que faci la diagnosi del teixit industrial de l’Alt Urgell, a través de tasques de prospecció, per recollir necessitats i conèixer millor les empreses que formen part del teixit industrial establert als polígons d’activitat econòmica de la comarca.

És vital conèixer la disponibilitat d’espais on desenvolupar activitat econòmica, per això la realització d’un cens per conèixer la realitat i veure quins locals comercials, naus o espai industrial hi ha per llogar o vendre; així com aquells que ja acullen activitat. S’ha preparat un breu formulari per tal de recollir tota la informació necessària, que podeu omplir a través d’aquest enllaç: www.bit.ly/PRAUcens. No us portarà més de 3 minuts.

Si hi hagués alguna dificultat per omplir el formulari es pot contactar a través del correu electrònic de reactivació@alturgell.cat o bé trucant al 973 355 798.

Aquest Pla es realitza gràcies a la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, que va sol·licitar el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, i està finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE. Té una durada prevista d’un any.

L’Alt Urgell, 24 de març de 2021