Cicle de tallers Moneo al Pla de Sant Tirs per tractar l’acompanyament en l’adolescència

Les sessions estan programades per als dies 18 i 25 de novembre

L’ajuntament de Ribera d’Urgellet i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitzen un cicle de tallers Moneo adreçats a famílies del municipi i de la comarca interessades en adquirir eines d’acompanyament als seus fills i filles adolescents.

L’adolescència és una etapa emocionant a la qual moltes famílies s’hi enfronten amb neguits i dubtes. Els tallers Moneo ofereixen un espai de trobada entre famílies per reflexionar plegades sobre com mantenir-nos al costat dels fills i filles, com resoldre les situacions de risc i afavorir els factors de protecció familiars en aquesta etapa, i com potenciar la parentalitat i marentalitat positives.

Els tallers tindran lloc a l’ajuntament de Ribera d’Urgellet, al Pla de Sant Tirs, els dilluns 18 i 25 de novembre, de 19 a 20.30h. El contingut es desenvoluparà de manera progressiva, així que és recomanable la participació a ambdues sessions. S’hi abordaran temàtiques d’interès per a l’acompanyament de l’adolescència: drogues i sexualitats; funcions educatives de la família; comunicació, normes i límits; pautes per a unes relacions positives; i com resoldre situacions conflictives dins la família.

Facilita els tallers la Sònia Notario, tècnica de l’associació Antisida de Lleida i educadora especialista en educació sexual. Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar al correu salut.alturgell@oficinajove.cat o al telèfon 973 35 56 08.

La Seu d’Urgell, 6 de novembre de 2019