El 2 de maig s'ha efectuat una nova recàrrega de les targetes prepagament de les famíles amb dret a beques de menjador escolar

Les 328 targetes prepagament per garantir l’alimentació als infants i joves durant el període de confinament, des del dissabte 2 de maig estan recarregades amb 36 euros addicionals. Els primers 40 euros corresponien als 10 dies laborables entre el 16 i el 29 de març. Posteriorment, es van recarregar amb 40 euros addicionals pels dies: 13 de març i els 9 dies laborables compresos entre el 30 de març i el 9 d’abril (es van incorporar els dies laborables de setmana santa, tot i que no eren dies lectius escolars). El dissabte 18 d’abril es va efectuar una nova recàrrega amb 36 euros que corresponen als 9 dies laborables entre el 14 i el 24 d’abril. I, el dissabte 2 de maig s’ha efectuat una nova recàrrega amb 36 euros que corresponen a 9 dies laborables entre el 27 d’abril i 10 de maig, s’ha incorporat el dia 30 d’abril, tot i ser festiu escolar.

El mateix dissabte 2 de maig, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, ha comunicat per SMS a totes les famílies perceptores de targeta moneder aquesta informació.

Així mateix, s’informa que les targetes no requereixen de PIN per al seu funcionament (en cas que ho demani, prémer tecla verda) i no permet comprar més que l’import carregat. Els diners de la targeta estan destinats exclusivament a la compra en establiments alimentaris (prioritzant verdura, fruita, ous, carn, peix, pasta, arròs, cereals, llegums, llet i derivats làctics com els iogurts, pa, oli, sal, sucre, xocolata i fruits secs), les targetes no funcionen en altres establiments, ni per compres per internet.

És necessari que els usuaris de la targeta guardin els tiquets de compra corresponent als productes comprats, se’ls informarà per correu electrònic o SMS on han de dur els tiquets. 

Per a les incidències poden contactar amb el telèfon d’atenció al client de Caixabank: 900 404 090 i donar el codi del davant de la targeta DE + números.  Per consultar el saldo i els moviments de forma gratuïta, poden anar a qualsevol caixer de CaixaBank i a través de la web: www.moneytopay.com >Altres gestions de la teva targeta > Consulta de saldo i moviments.

Per a més informació i dubtes us podeu posar en contacte amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell de 9 a 14 h, al 973.35.31.12, consell@alturgell.ddl.net , a la pàgina web on mantenim la informació actualitzada: www.alturgell.cat al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU) 973.35.41.02 de 9 a 14 h, per urgències socials truqueu al 630.43.07.52 de 9 a 21 h., o bé al vostre ajuntament.

 

La Seu d’Urgell, 2 de maig de 2020