El Bus Blanc a Sant Joan de l’Erm ha iniciat la seva tercera temporada

El servei estarà operatiu cada diumenge fins al 18 de març. Cal fer reserva prèvia de plaça

Des del passat 27 de desembre està en funcionament, per tercera temporada consecutiva, el Bus Blanc a l’estació d’esquí nòrdic de Sant Joan de l’Erm. Durant les vacances de Nadal, el servei ha estat operatiu cada dia, excepte l’1 de gener, i a partir d’ara i fins al 18 de març funcionarà cada diumenge. El servei l’organitza el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i ve finançat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

El vehicle que presta el servei surt a les 8.30 h del matí de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell i fa parades a Montferrer (la Trobada), Aravell, Castellbò i Sant Andreu. De tornada, surt de Sant Joan de l’Erm a les 14.30 h, para a les mateixes poblacions i finalitza el seu recorregut novament a l’estació d’autobusos de la Seu. El viatge en cada sentit té una hora de durada i el bitllet costa 1,50 euros.

El Bus Blanc està incorporat al servei comarcal de Transport a la Demanda, de manera que els usuaris han de trucar prèviament al telèfon fix 973 383 058 o al mòbil 699 913 581 per efectuar la reserva.

Aquest transport està pensat per a esquiadors, però també per a altres usuaris que vulguin anar a passar un matí a la natura. Cal recordar que Sant Joan és el punt d’entrada al Parc Natural de l’Alt Pirineu amb més afluència de visitants.

Tant la Mancomunitat de l’Esquí Nòrdic com l’estació de Sant Joan de l’Erm valoren de manera molt positiva aquest servei, ja que facilita l’accés a la neu i a la natura a les persones que no disposen de vehicle propi o que, pels motius que sigui, no el volen utilitzar per a aquests tipus de desplaçaments.

L’Alt Urgell, 12 de gener de 2017.