El CETAP-Telecentre de l’Alt Urgell acull la presentació del Canal Empresa

Es tracta d’un nou portal web que engloba tots els tràmits i serveis al sector

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat presentarà aquest dimecres dia 18, a les 6 de la tarda al CETAP-Telecentre de l’Alt Urgelll, la nova pàgina web Canal Empresa. Aquestnou canal electrònic de la Generalitat aglutina tots els tràmits i els serveis que les administracions públiques ofereixen a empresaris, professionals i intermediaris.

El portal vol ajudar empreses i emprenedors i forma part del Pla d'Implementació de la Finestreta Única Empresarial que impulsa el Govern a través del Departament d'Empresa i Ocupació.  El Pla permetrà eliminar el 20% dels tràmits que afecten l'activitat empresarial i simplificar-ne el 68% dels restants abans de 2014.

Canal Empresa unifica i ordena la informació tenint en compte les necessitats de l'empresari. D'aquesta manera, aquest nou canal es fonamenta en tres premisses "Amb un clic trobaràs tot el que necessites"; "Donem resposta a les teves preguntes" i "Ens posem en el teu lloc".

El portal, pel que fa a la seva estructura, té dues àrees diferenciades: l’àrea pública i l’àrea privada. La primera conté tots aquells continguts o serveis als quals les empreses poden accedir sense que calgui la seva identificació prèvia. Per la seva banda, l’àrea privada es conforma de tots els continguts i serveis de l'àrea pública, però personalitzats segons les preferències i característiques de l'empresa identificada.

Una altra novetat és la incorporació de l'eina de cerca guiada de tràmits, que permet conèixer, a partir de l'activitat de l'empresa i d’una sèrie de preguntes i respostes, tots els tràmits que s'han de fer, ordre en què s'han de fer, lloc, requisits,  documents, taxes que haurà de pagar i formularis necessaris. 

Per assistir a l’acte de presentació cal confirmar l’assistència al correu electrònic: cetap@alturgell.cat o bé a: tmas@gencat.cat.

.

La Seu d’Urgell, 16 de setembre de 2013