El Consell Comarcal obre la convocatòria per contractar cinc joves en pràctiques dins del programa de Garantia Juvenil

Persones amb títol universitari o de FP mitjà o superior

Es posa en marxa a l’Alt Urgell la tercera edició del programa de contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, subvencionat pel  Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant fons europeus.

La convocatòria té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral enpràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ofereix 5 contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa en les àrees de protocol i comunicació, turisme, governació i finances, joventut i informàtica.

Les persones interessades a optar a la contractació han de complir els següents requisits: ser menors de 30 anys, estar incloses al programa de Garantia Juvenil, estar inscrites a l’Oficina de Treball de la Seu d’Urgell com a demandats d’ocupació no ocupades (DONO) i estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o d’un certificat de professionalitat.

Les persones interessades s’han de dirigir a l’Oficina de Treball per registrar-se al programa de Garantia Juvenil i formar part del procés de selecció corresponent del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, ja que les contractació s’han de realitzar abans del 31 d’octubre.

Aquestes 5 places del Consell Comarcal se sumen a unes altres 3 que han estat concedides a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. En els dos anys anteriors, totes dues institucions han contractat un total de 13 joves per a què realitzessin la seva primera experiència laboral a l’administració pública. Actualment, 9 d’aquests joves tenen un contracte laboral estable.

L’Alt Urgell, 10 d’octubre de 2018