El Consorci d'Atenció a les Persones crida a la solidaritat pel Gran Recapte d''Aliments

Quatre supermercats de l'Alt Urgell se sumen a la recollida solidària

La greu situació econòmica persistent fa que els Bancs d’Aliments esdevinguin un recurs necessari per a moltes famílies. A la Seu i la comarca, el projecte Aliments per la Solidaritat, afiliat al Banc d’Aliments de Lleida, cobreix aquesta funció.

El president del Consorci d'Atenció a les Persones, Jesús Fierro, manifesta que“En situacions de dificultat és quan les persones hem de mostrar més sensibilitat. El Gran Recapte és una bona oportunitat i un motiu més que justificat per exercir la solidaritat vers qui més ho necessita”.

A la Seu, com a la resta de Catalunya, es podrà col·laborar en la recollida divendres i dissabte, en tres supermercats de la ciutat: Caprabo, PlusFresc, Dis-Seu i al Supermercat Consum de Montferrer.

Els aliments més necessaris són recollits en un llistat que es podrà trobar als mateixos supermercats col·laboradors.

Actualment, Aliments per a la Solidaritat atén, aproximadament, a unes tres centes famílies en situació de vulnerabilitat.

Aliments per a la Solidaritat és un projecte comú entre el Consorci d'Atenció a les Persones (integrat per l'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal), Càritas, Creu Roja i la Seu Solidària.