El pròxim esmorzar del divendres al CETAP tractarà la responsabilitat social empresarial

L’acte clou la primera temporada d’aquest nou format d’assessorament a empresaris

El Centre Tecnològic de l’Alt Pirineu ha programat per a demà, dia 16 de maig, una nova sessió dels “Esmorzars dels divendres al CETAP”. L’acte, que tindrà lloc de 10 a 11 del matí, porta per títol “Beneficis per a la teva empresa amb la responsabilitat social empresarial”. L’objectiu és que empresaris i emprenendors de la comarca coneguin els avantatges d’incorporar criteris de responsabilitat social al seu negoci.

A més de definir en què consisteix la responsabilitat socials empresarial, durant la sessió informativa es tractaran altres temes com ara la certificació empresarial de les memòries de sostenibilitat (Global Reporting Initiative) i els territoris SMART.

Amb aquest acte es clourà la primera temporada dels “Esmorzars dels divendres al CETAP”, que es va iniciar el passat mes de gener i que ha constat de cinc sessions, de les quals les quatre primeres van estar dedicades al finançament de les empreses. La próxima temporada s’iniciarà el mes de setembre.

La iniciativa ha estat impulsada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu, el Consorci Alt Urgell – Cerdanya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Assumptes Socials i el Fons Social Europeu.

La Seu d’Urgell, 15 de maig de 2014