El transport escolar de l’Alt Urgell ha operat avui amb algunes incidències

Només una línia, la de Cabó a Organyà, ha quedat cancel·lada totalment

Aquest matí de dijous, les línies de transport escolar de l’Alt Urgell han funcionat amb relativa normalitat, després de l’abundant nevada d’ahir. L’única línia completament cancel·lada ha estat la de Cabó a Organyà, amb 6 alumnes afectats. Les línies de Tuixent a la Seu i de Bescaran a la Seu han completat tot el recorregut, però l’han fet amb retard respecte a l’horari habitual.

La línia de Castellbò ha escurçat el seu itinerari sortint des del poble d’Aravell. Els alumnes afectats han arribat a l’escola amb vehicles particulars per decisió de les pròpies famílies. De la mateixa manera, els alumnes d’Arcavell han estat traslladats als centres educatius per les seves famílies, de tal manera que aquesta línia ha sortit de la Farga de Moles. Pel que fa a la línia d’Argestues, també els alumnes d’aquesta població han baixat a l’escola amb cotxes particulars, atès que aquesta línia ha començat el seu recorregut a Noves de Segre.

La línia de Lles i Prullans únicament ha fet el servei per la carretera N-260, de tal manera que les famílies dels pobles situats fora d’aquest eix viari han baixat els alumnes fins a la parada més propera.

La resta de línies han funcionat amb plena normalitat. Es tracta de les següents: Coll de Nargó a la Seu d’Urgell, Calbinyà a la Seu, la Parròquia d’Hortó a la Seu, Vall de la Vansa a Tuixent i Ogern a Oliana. Es preveu que els viatges de retorn es facin aquesta tarda en els horaris habituals.

La Seu d’Urgell, 24 de gener de 2019