Els minairons visitaran diverses escoles de l’Alt Urgell

Els actes del Tió de Nadal s’estenen també per la comarca

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell apropa aquests dies a tota la comarca la campanya El Món Màgic de les Muntanyes. És per aquest motiu que el ja tradicional programa d'actes nadalencs de la Seu d'Urgell es viurà també a d'altres poblacions, de manera especial pel que fa al públic infantil.

Així, aquest dijous, 12 de desembre, els minairons visiten cinc centres educatius de l'Alt Urgell, concretament les escoles de Tuixent, Sant Esteve d’Alàs, Arnau Mir del Pla de Sant Tirs, Rosa Campà de Montferrer i Miret i Sans d’Organyà. També visiten, com cada any, totes les escoles de la Seu i Castellciutat.

D’altra banda, la popular tradició de fer cagar el Tió de Nadal es viurà amb actes públics, i oberts a tota la mainada, als municipis d’Alàs i Cerc, Bassella, Coll de Nargó, Estamariu, Josa i Tuixent, Montferrer i Castellbò, Oliana, Organyà, Peramola, Ribera d’Urgellet i Valls d’Aguilar, a més de la Seu d’Urgell. Els tions de la comarca repartiran un total de 500 bosses, obsequiades per la Diputació de Lleida i la col·laboració de Producció Integrada de Catalunya, Torrons Vicens, Cavall Fort i Mafriseu i amb aportacions dels respectius ajuntaments.