Formació a Oliana per atendre els Punts Liles de la campanya “També és cosa teva”

El curset durarà sis hores i és obert a nois i noies a partir de 14 anys

Els pròxims dies 19 i 21 de juliol tindrà lloc a Oliana una formació adreçada a nois i noies més grans de 14 anys que vulguin adquirir coneixements i disposar d’eina per detectat actituds sexistes, masclistes i de violència sexual. Aquesta formació els podrà ser útil, entre altres coses, si en el futur formen part dels Punts Liles, espais d’informació i prevenció de la violència masclista que s’ubiquen en diverses poblacions de l’Alt Urgell durant la celebració de la festa major i altres esdeveniments multitudinaris.

La formació, que tindrà lloc a l’Oficina de Turisme d’Oliana, serà teòrica i pràctica i tindrà una durada total de sis hores, repartides entre els dimarts 19 de juliol i el dijous 21, tots dos dies de 5 a 8 del vespre. Els lliurarà un certificat a les persones que completin la formació. Les inscripcions, que són gratuïtes, s’han de formalitzar a través del web bit.ly/FormacioPuntsLiles.

Organitzen l’activitat l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, el Servei d’Informació i  assessorament a les Dones (SIAT), l’Espai Jove d’Oliana i l’Ajuntament d’Oliana, amb el finançament de la Diputació de Lleida. La formació serà facilitada per Genera Feminismes Transformació i la Fundació AntiSida de Lleida.

L’Alt Urgell, 14 de juliol de 2022