Gairebé dos mil treballs participen en el 28è Concurs Escolar de Nadales de l’Alt Urgell

Tots els dibuixos presentats s’exposaran a la seu del Consell Comarcal fins al dia 12 de gener

La sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Urgell va acollir ahir al vespre el lliurament de premis del 28è Concurs Escolar de Nadales, que organitza aquesta institució. L’acte va estar presidit per Jesús Fierro, president del Consell, i va comptar amb l’assistència de directors d’escoles, mestres i alumnes guardonats, amb les seves famílies

En total es van lliurar 39 premis, 27 en la modalitat de dibuix i 12 en la de poesia. Hi ha participat tots els centres d’educació infantil i primària de la comarca, 13 en total. Els guardons han quedat força repartits.

En la modalitat de dibuix hi han participat alumnes de P-3 fins a 6è de primària, mentre que la poesia estava limitada a alumnes de 3r a 6è de primària. S’han presentat a concurs un total de 1.518 dibuixos i 477 poesies, el que fa una suma de 1.995 treballs en total. Cada nivell escolar correspon a una categoria i en cada categoria s’han premiat tres obres.

A més a més, s’han escollit dos guanyadors absoluts, un en dibuix i un altre en poesia. Aquests dos treballs il·lustren la nadala oficial del Consell Comarcal. El guanyador en dibuix ha estat Dan Cretu Turcan, de l’escola Sant Jordi d’Oliana, mentre que Andrea Cortés Roca, de 6è de primària del col·legi La Salle de la Seu d’Urgell, ha obtingut el premi absolut en poesia.

Tots els dibuixos presentats, inclosos els premiats, estaran exposats al vestíbul de la seu del Consell Comarcal fins al pròxim 12 de gener. L’exposició estarà oberta al públic els dies feiners de 9 del matí a 2 del migdia.

Vegeu aquí la galeria de fotos del lliurament de premis

Vegeu aquí la relació de premiats

L’Alt Urgell, 21 de desembre de 2016