Jornada formativa a la Seu d’Urgell sobre economia social i cooperativa

L’acte tindrà lloc dimecres vinent al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu

El Centre Empresarial i Tecnòlgic de l’Alt Pirineu (CETAP), a la Seu d’Urgell, acollirà dimecres vinent, dia 28, una sessió formativa sobre economía social i cooperativa. L’acte, que es desenvoluparà de 9.30 h a 13.30 h, és obert a totes les persones interessades a conèixer aquests models d’economia sostenible. En aquest sentit, el títol de la jornada és prou explícit:“Fes emprenedoria sostenible fent economía social i cooperativa”.

Al llarg de la sessió es treballaran aspectos clau com ara l’estratègia quant a posicionament i diferenciació; el màrqueting pel que fa a l’enfocament al client; la gestió de persones i la inversió i el finançament. També es donaran a conèixer els diversos programes de suport existents i s’exposarà d’una forma pràctica el procés de creació d’una empresa d’aquest tipus.

Per confirmar l’assistència a l’acte s’ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça cetap@alturgell.cat. La jornada és promoguda pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i s’emmarca en els programa AraCoop i Catalunya Emprèn.

 

La Seu d’Urgell, 23 de maig de 2014