Jornada a la Seu d’Urgell per avançar cap a un Pirineu sostenible i responsable

L’objectiu és arribar a tots els sectors del territori perquè se’n sentin partíceps

La Seu d’Urgell acollirà el pròxim dilluns, dia 11 de novembre, una jornada de treball que té com a objectiu preferent fer del Pirineu un territori SMART, on concepte de sostenibilitat i responsabilitat que compti amb la implicació de tots els agents, des de l’administració local a les escoles tot passant per associacions, entitats, cooperatives i empreses. L’acte començarà a les 10 del matí al CETAP-Telecentre.

Després de les presentacions institucional i tècnica de la jornada, es passarà a una taula d’experiències territorials SMART en la qual hi participaran l’Escola El Vinyet de Solsona, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Penedès com a territori de destinació turística responsable i el Consell Comarcal de la Garrotxa amb el projecte Carboneig 2.0. Tot seguit s’obrirà un torn de preguntes i un espai de diàleg amb els assistents.

La jornada l’organitzen els dos consorcis Leader de l’Alt Pirineu, és a dir, el Consorci Alt Urgell – Cerdanya i el Consorci CEDER Pallars-Ribagorça, i compta amb el suport de l’IDAPA i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat en la línia de la cooperació catalana 2013 i en el marc del programa Gestió Sostenible Rural, a més del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural

Les persones interessades a participar a la jornada poden inscriure-s’hi a qualsevol dels dos consorcis organitzadors (tels. 973 35 31 12 i 973 65 25 29 i adreces electròniques agallart@cauc.cat i info@cederpirineus.cat). L’organització posa un bus gratuït a disposició dels assistents del Pallars i l’Alta Ribagorça.