L’Alt Urgell obre la convocatòria per contractar joves en pràctiques dins del programa de Garantia Juvenil

Els aspirants han de tenir titulació universitària o de formació professional de grau mig o superior

Es posa en marxa a l’Alt Urgell la segona edició del programa de contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Així, fins al pròxim 17 de novembre estarà obert el termini per a la presentació de sol·licituds per aspirar a una de les quatre places disponibles, tres al Consell Comarcal i una a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Les persones interessades a optar a la contractació han de ser menors de 30 anys, estar incloses al programa de Garantia Juvenil, estar inscrites com a demandats d’ocupació no ocupades (DONO) a l’Oficina de Treball de la Seu d’Urgell i estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o d’un certificat de professionalitat. Els aspirants seleccionats tindran un contracte de pràctiques remunerades durant sis mesos a jornada completa.

Els interessats s’hauran d’adreçar a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell per ser inclosos en el programa de Garantia Juvenil i ser informats dels perfils dels llocs de treball a ocupar. Ho podran fer  a través de l’adreça de correu electrònica garantiajuvenil@ccau.cat o dels telèfons 973 355 608 i 607 866 902 (per whatsapp)

Aquesta iniciativa és subvencionada pel  Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant fons europeus, per tal d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral. Per part del Consell Comarcal i l’Ajuntament de la Seu, l’any passat es van contractar 9 joves per a què realitzessin la seva primera experiència laboral a l’administració pública. La valoració ha estat molt positiva, ja que cinc d’aquests joves es van inserir en el món laboral.

 

L’Alt Urgell, 10 de novembre de 2017