L’Alt Urgell participa activament al Saló de l’Esport i el Turisme de Muntanya

Hi seran presents els sectors turístic i agroalimentari de la comarca

L’Alt Urgell serà present al Saló de l’Esport i el Turisme de Muntanya, que tindrà lloc aquest cap de setmana a Lleida, amb la promoció directa del sector turístic i dels productors agroalimentaris de la comarca. El Consell Comarcal hi desplaçarà els seus responsables tècnics de Turisme per atendre l’estand situat a l’espai “SOMPirineu, vine”, de l’Institut per a la Promoció i el desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA). També hi participaran representants del Consorci Alt Urgell – Cerdanya, gestor del programa Leader.

D’altra banda, a l’estand agroalimentari, sota el títol “SOMPirineu, tasta’ns”, hi seran presents els productors alturgellencs Aigua Pineo, d’Estamariu; Embotits Casa Bernadí, de Noves de Segre; i Formatgeria Castell-llebre, de Peramola, juntament amb els cerdans Ecopyrene, que produeix carn de vedella ecològica a Bellver, i Lacrimus, que elabora xarop de pinyes d’avet i derivats a Martinet. En aquest espai hi haurà prop de quaranta productors de tot l’Alt Pirineu i Aran.

El primer Saló d’Esport i Turisme de Muntanya és una iniciativa de Fira de Lleida. El certamen, de tres dies de durada, s’ha plantejat per ser el centre nacional dels esports i del turisme de muntanya, i potenciar aquesta indústria, amb un dia dedicat als professionals i dos dies obert al públic. El saló se celebrarà al Pavelló 3 de Fira de Lleida del 14 al 16 de febrer i aglutinarà tots els serveis i subministraments per als sectors de la indústria turística i esportiva.

La Seu d’Urgell, 13 de febrer de 2014.