L’Alt Urgell participarà a la Festa Intergeneracional que se celebrarà a Tremp

Obertes les inscripcions per assistir a la jornada, que tindrà lloc el 27 d’octubre

Ja són obertes les inscripcions per assistir a la Festa Intergeneracional que se celebrarà el pròxim 27 d’octubre a Tremp i que consistirà en una trobada de gent gran i famílies de la demarcació de Lleida. Des del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell s’anima la ciutadania de la comarca a participar en aquesta jornada de caràcter festiu, cívic i cultural amb persones de diferents edats.

La diada començarà a les 9 del matí amb la recollida d’acreditacions i seguirà amb una taula rodona amb representants tècnics de la Generalitat en els àmbits de la salut, la seguretat, el consum i els serveis socials, entre altres. Després, i fins a migdia, es desenvoluparan diverses activitats, com ara xerrades, tallers i actuacions musicals, entre les quals hi haurà la de la Coral Veus de la Seu d’Urgell.

El dinar de germanor posterior estarà amenitzat pel grup de teatre Mai Tant, de Tremp, i tot seguit està programat l’acte de cloenda amb els parlaments i l’actuació del grup Tranquils Boys, del casal de Gent Gran de Tremp.

La Direcció General de Famílies de la Generalitat posa a disposició de cada comarca un autocar per al desplaçament fins a Tremp. Les persones interessades a inscriure-s’hi, tant al viatge com al dinar (preu del tiquet: 12 euros) es poden adreçar al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, de manera presencial a la primera planta del Centre Cívic el Passeig o per telèfon al 973 354 102.

En l’organització de l’acte hi col·laboren els departaments de Treball, Afers Socials i Famílies, Presidència, Interior, Empresa, Salut, Cultura i Ensenyament de la Generalitat, a més de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i els altres consells comarcals del l’Alt Pirineu, juntament amb diverses entitats de gent gran i de discapacitats.

L’Alt Urgell, 18 d’octubre de 2018