L’Alt Urgell, present a la promoció de l’Agència Catalana de Turisme a L’Illa Diagonal

Cadí i Solà d’Ares hi oferiran degustacions de formatge i vi de muntanya

L’Alt Urgell serà present a l’estand de promoció del turisme rural i d’interior que l’Agència Catalana de Turisme té des d’avui i fins al dia 23 al centre comercial L’Illa Diagonal, a Barcelona. La comarca estarà representada pel mateix Consell Comarcal, que hi aportarà material promocional, i per Tot Nòrdic, el segell de la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic.

També hi participaran el celler Solà d’Ares, que oferirà degustacions dels seus nous vins de muntanya i la presentació de maridatges amb formatges del Pirineu, el dia 14 de 7 a 9 del vespre; i Cooperativa Cadí, amb tasts de formatges de la DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya, el dia 15 de 5 a 7 de la tarda.

De les dues setmanes de la promoció a l’Illa Diagonal, la primera està dedicada al turisme rural i d’interior, mentre que la segona es focalitzarà en l’esquí i l’oferta de neu del Pirineu. Tot plegat, amb l’objectiu de difondre i promocionar entre elsvisitants d’aquest centre comercial l’oferta de tardor i hivern de les demarcacions d’interior i de muntanya de Catalunya.

Aquest és el segon any consecutiu que l’Alt Urgell participa en l’estand de l’Agència Catalana de Turisme a L’Illa Diagonal. L’any passat ja ho va fer amb la DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya i amb la IGP Vedella dels Pirineus Catalans. En aquella ocasió es van repartir més de 1.500 degustacions d’aquests productes agroalimentaris.

 

La Seu d’Urgell, 11 de novembre de 2013