L’Alt Urgell, present a Lió amb el formatge Urgèlia i la vedella dels Pirineus

La mostra Village Català se celebra aquest cap de setmana a la ciutat francesa

Aquest cap de semana, l’Alt Urgell será present a la ciutat francesa de Lió amb motiu del Village Català, una mostra promocional que organitza l’Agència Catalana de Turisme. La comarca estarà representada pel formatge amb la DOP Urgèlia i la vedella amb la IGP dels Pirineus Catalans. De tots dos productes, juntament amb el d’altres comarques catalanes, se n’oferiran degustacions als visitants de la mostra, que estarà ubicada a la céntrica plaça de la République.

La participació dels productes gastronòmics de l’Alt Urgell s’ha vehiculat a través del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Estaran ubicats en una carpa gastronómica gestionada per la marca Pirineus i amb servei ofert per l’Escola d’Ostaleria de Les (Val d’Aran). La demostració gastronómica amb els productes pirinencs tindrà lloc diumenge entre les 10 del matí i les 7 del vespre.

Els “villages” s’han convertit en una plataforma de promoció turística ideal per donar a conèixer l’oferta de Catalunya a les ciutats franceses. El primer village organitzat per l’Agència Catalana de Turisme va tenir lloc a Tolosa l’any 2009. Des d’aleshores ja s’han fet villages a Tolosa i Lió (2010), Montpeller (2011), Bordeus (2012) i Marsella (2013).

 

La Seu d’Urgell, 16 de maig de 2014