La 20a edició de la Festa i Fira de les Trementinaires s’avança una setmana

Tindrà llocs els dies 18 i 19 de maig per no coincidir amb les eleccions municipals i europees

La Festa i Fira de les Trementinaires arribarà enguany a la 20a edició i ho farà avançant-se una setmana a la data habitual per evitar que coincideixi amb les eleccions municipals i europees convocades per al dia 26 de maig. Així, enlloc de celebrar-se l’últim cap de setmana de maig, tindrà el lloc els dies 18 i 19 de maig, el tercer cap de setmana, a la vall de la Vansa i Tuixent

La comissió organitzadora està treballant ja en el programa de la Festa i Fira, el qual constarà d’una trentena d’actes entre sortides naturalistes, visites guiades, conferències, tallers, concerts, danses tradicionals, jocs i espectacles familiars. Tot plegat, amb la cultura de les plantes guaridores i els remeis tradicionals com a fil conductor.

La Festa i Fira de les Trementinaires està organitzada pel Museu de les Trementinaires, els ajuntaments de Josa i Tuixent i la Vansa i Fórnols, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i l’Entorn d’Aprenentatge de Tuixent, amb el suport i la col·laboració de diverses institucions i entitats.

L’Alt Urgell, 11 de febrer de 2019