La 6a edició del Workshop Ocupacional serà en format virtual

Les persones demandants de feina podran fer arribar els seus currículums a empreses d’Andorra i de l'Alt Urgell que busquen perfils específics a través d’un formulari

El  Workshop ocupacional d’enguany adopta un format virtual degut, per una banda, a la limitació de mobilitat, i per altra banda,  per adaptar-se als nous temps.

En una primera fase es realitzarà un recull de les ofertes de feina que hagin facilitat les empreses, per a posteriorment oferir a les persones que busquin feina l’opció de inscriu-re’s en aquelles ofertes per a les que compleixin els requisits. En una última fase es preveu que les empreses, una vegada valorats els currículums rebuts puguin dur a terme entrevistes virtuals de feina.

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) posarà a disposició de les persones candidates que no disposin de mitjans tècnics d’un espai per a realitzar entrevistes online. Paral·lelament tindrà lloc un taller virtual sobre “Eines per fer una bona entrevista online” que tindrà lloc el proper 26 de novembre de 10h a 12h i anirà a càrrec de Waitala. Properament s’obriran les inscripcions per a participar-hi i de la mateixa manera, totes aquelles persones que no disposin de mitjans per a poder seguir el taller virtual podran seguir-lo des del CETAP presencialment amb prèvia inscripció.

L'esdeveniment està organitzat conjuntament per l'Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i l'Oficina Jove de l’Alt Urgell. Un dels objectius és precisament facilitar l'obtenció de feina per part de persones de la comarca que n'estiguin cercant.

Igual que els altres anys estan obertes a participar-hi empreses de l’Alt Urgell, Cerdanya i el Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades. Les empreses provenen de diversos sectors econòmics com l’hostaleria i el comerç, l’administració d’empreses i la informàtica, entre altres.

Aquelles empreses que vulguin participar en el Workshop ocupacional d’enguany o que disposin d’ofertes de feina i que busquin candidats poden contactar directament amb treball.alturgell@oficinajove.cat