La Seu d’Urgell acull l’exposició “Consum: punt de trobada”

Estarà oberta al públic fins al 30 març al Centre Cívic El Passeig

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la persona consumidora, el director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa, i el regidor d’Empresa, Ocupació, Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jordi Pallarés, inauguraran aquest dissabte, al centre cívic El Passeig de la Seu d’Urgell, l’exposició “Consum, punt de trobada”.

L’exposició mostra als visitants l’estructura del consum a Catalunya, un model que protegeix les persones consumidores i que s’ha vist reforçat amb l’aprovació del Codi de Consum de Catalunya. La mostra té com a objectiu fomentar el consum crític i reflexiu a través de cinc conceptes: el Codi de Consum; drets i deures dels consumidors; seguretat de productes; activitats de formació i informació i el consum reflexiu.

L’Agència Catalana de Consum aposta per un model de consum genuí i pioner a Europa que té per filosofia fer del consum un punt de trobada entre totes les parts que intervenen en els processos de consum: les persones consumidores, les empreses i les administracions. L’exposició pretén difondre les claus d’aquest model per tal que les persones consumidores i les empreses puguin exercir les seves relacions de consum de manera satisfactòria.

L’exposició, apta per a tots els públics si bé recomanda per a majors de 12 anys, obrirà al públic de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia i de les 4 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre. S’ofereix també la possibilitat de fer-hi visites guiades per a grups

 

La Seu d’Urgell, 13 de març de 2014