La Seu d’Urgell organitza una xerrada sobre educació sexual i afectiva en infants i adolescents

L’activitat, que s’adreça a les famílies, tindrà lloc el pròxim dimecres 4 de desembre

Amb el títol ‘Educació sexual i afectiva durant la infància i l’adolescència’, el pròxim dimecres 4 de desembre, se celebrarà una conferència que s’adreça a les famílies de la Seu d’Urgell.

La xerrada, que s’iniciarà a les set de la tarda a la sala la Immaculada, serà impartida per l'Associació Antisida de Lleida dins el seu programa de Tallers Moneo, que pretenen donar resposta als neguits i dubtes que tenen les famílies sobre l'educació sexual d'infants, pre-adolescents i adolescents.

Els Tallers Moneo són un espai de trobada entre famílies per reflexionar plegats sobre com mantenir-nos al costat dels fills i filles i com resoldre situacions de risc que es poden donar.
Els objectius d'aquesta a activitat són potenciar els factors de protecció familiars durant la infància i l'adolescència, facilitar eines de comunicació familiar, potenciar la parentalitat i marentalitat positives, oferir estratègies de resolució de conflictes i donar a conèixer els recursos de la ciutat per a famílies.

Aquesta xerrada s’emmarca en l’Escola de Famílies del Pla Educatiu d’Entorn de la Seu d’Urgell i està organitzada pel SIAD-SAI, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, els Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya i l'Oficina Jove de l'Alt Urgell.