Primera Jornada de l’Àngel Inversor a l’Alt Urgell

Tindrà lloc el dia 26 al CETAP-Telecentre de la Seu d’Urgell a partir de les 11 del matí

En la Jornada de l’Àngel Inversor, que tindrà lloc el pròxim dimarts dia 26, es presentaran una desena de projectes empresarials de l’Alt Urgell i la Cerdanya a possibles inversors i professionals partners, persones majoritàriament del territori amb capacitat d’aportar recursos econòmics o experiència professional, per tal que aquestes propostes es converteixin en realitat. En qualsevol cas, no es tractarà de grans inversions, perquè els projectes que s’hi presentaran estaran dimensionats a les característiques de l’entorn pirinenc, però sí que poden contribuir a l’enfortiment del teixit empresarial i a la creació de nous llocs de treball.

En els darrers mesos, els responsables del projecte Àngel Inversor han anat rebent i analitzant els diversos projectes candidats a participar a la Jornada i n’han fet la pre-selecció en base a criteris de qualitat, viabilitat i sostenibilitat. S’han escollit projectes relacionats amb el turisme actiu sostenible, la carn ecològica, l’esport, l’estilisme, l’outlet d’habitatges, els espais d’oci i els serveis energètics, entre d’altres.

La jornada es planteja com un punt de partida per aconseguir crear una xarxa permanent d’interconnexió entre projectes, inversors i professionals parterns al territori. Tindrà lloc al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), a l’edifici de les Monges de la Seu d’Urgell i començarà a les 11 de matí. L’entrada és lliure i oberta a inversors, partners i visitants. Caldrà, però, que s’inscriguin a través del web http://alturgell.angelinversor.org/

Aquest programa s’emmarca dins de les accions que el Consell Comarcal de l’Alt Urgell està portant a terme a través de l’àrea de promoció econòmica, conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació per mitjà del Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació de Lleida,  l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consorci Leader Alt Urgell-Cerdanya, l’IDAPA i l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell.

L’objectiu, tal com apunta Jesús Fierro, president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i del Consorci Alt Urgell-Cerdanya, és “crear xarxes i disposar d’eines per a emprenedors i empreses davant del context econòmic actual, on la cerca de finançament és un dels punts dèbils en el desenvolupament empresarial”.

La Seu d’Urgell, 22 de novembre de 2013