Procés participatiu per triar les càpsules formatives del CETAP per al 2020

El formulari, en format on line, restarà obert fins al proper 7 de gener

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) obre un procés participatiu, a través d’una enquesta online, mitjançant la qual la ciutadania podrà escollir les càpsules formatives que cregui més interessants d’organitzar al centre durant l’any 2020, l’enllaç a l’enquesta és www.bit.ly/CETAP2020

Es poden prioritzar 5 càpsules d’entre un total de 16. Les temàtiques són diverses; des del màrqueting digital, passant per la gestió financera de l’empresa fins al contracte de transport de mercaderies per carretera. Per tant el públic al que estan dirigides és ampli i divers: persones emprenedores, empreses, persones treballadores que vulguin millorar les seves habilitats, estudiants, persones aturades... El formulari restarà obert fins el proper dia 7 de gener.

Algunes de les càpsules més votades fins ara són: Mindful lifestyle, El que dius sense paraules, Planificació financera per a PIMES i autònoms, Complir amb la RGPD a la nostra web i Consecució d’objectius. Aquestes càpsules són totalment gratuïtes per l’usuari gràcies al Consell Comarcal de l’Alt Urgell, GlobaLleida i el programa Catalunya Emprèn.

A més a més de la votació de les formacions, també s’ofereix la possibilitat de donar-se d’alta al butlletí del CETAP. Aquest s’envia amb caràcter mensual i el seu principal objectiu és donar a conèixer les activitats que tenen lloc al CETAP organitzades pel propi centre empresarial.

L’Alt Urgell, 17 de desembre de 2019