S’ha completat sense incidències el retorn avançat del transport escolar de l’Alt Urgell a causa de la nevada

El servei de transport per a demà, pendent del temps

El retorn avançat de totes les línies de transport escolar de l’Alt Urgell s’ha completat aquest migdia sense cap incidència remarcable, de tal manera que tots els alumnes usuaris del servei ja són, a hores d’ara, a casa seva. El retorn dels estudiants als seus pobles de residència s’ha avançat a la una del migdia com a mesura de precaució davant la nevada que durant tot el matí d’aquest dimecres afecta la comarca i el conjunt del Pirineu.

De cara al servei de transport escolar de demà, al llarg d’aquesta tarda el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, d’acord amb les companyies concessionàries i el servei de trànsit dels Mossos d’Esquadra, prendrà la decisió de mantenir-lo o suspendre’l. Tot dependrà de l’evolució del temps i de les previsions que en faci el Servei Meteorològic de Catalunya.

Des del Consell Comarcal s’agraeix la col·laboració de tots els centres educatius, les empreses de transports, els ajuntaments i els Mossos d’Esquadra per la tasca realitzada durant el matí d’avui, així com també als mitjans de comunicació per mantenir informada la població durant la jornada.

Informació elaborada a les 15.00 hores del 23 de gener de 2019.