Segona recàrrega de les targetes prepagament de les beques de menjador escolar

A l’Alt Urgell n’hi ha repartides 328

Les 328 targetes prepagament per garantir l’alimentació a infants i joves de l’Alt Urgell durant el període de confinament, des del dissabte 18 d’abril estan recarregades amb 36 euros addicionals. Els primers 40 euros corresponien als 10 dies laborables entre el 16 i el 29 de març. La primer recàrrega va ser de 40 euros addicionals pels dies: 13 de març i els 9 dies laborables compresos entre el 30 de març i el 9 d’abril. El dissabte 18 d’abril s’ha efectuat la segona recàrrega amb 36 euros que corresponen als 9 dies laborables entre el 14 i el 24 d’abril. El mateix dissabte 18 d’abril, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, ha comunicat per SMS a totes les famílies perceptores de targeta moneder aquesta informació.

Així mateix, s’informa que les targetes no requereixen de PIN per al seu funcionament (en cas que ho demani, prémer tecla verda) i no permet comprar més que l’import carregat. Els diners de la targeta estan destinats exclusivament a la compra en establiments alimentaris (prioritzant verdura, fruita, ous, carn, peix, pasta, arròs, cereals, llegums, llet i derivats làctics com els iogurts, pa, oli, sal, sucre, xocolata i fruits secs), les targetes no funcionen en altres establiments, ni per compres per internet.

És necessari que els usuaris de la targeta guardin els tiquets de compra corresponent als productes comprats, se’ls informarà per correu electrònic o SMS on han de dur els tiquets. 

Per a les incidències poden contactar amb el telèfon d’atenció al client de Caixabank: 900 404 090 i donar el codi del davant de la targeta DE + números.  Per consultar el saldo i els moviments de forma gratuïta, poden anar a qualsevol caixer de CaixaBank i a través de la web: www.moneytopay.com >Altres gestions de la teva targeta > Consulta de saldo i moviments.

Per a més informació i dubtes les persones interessades es podeu posar en contacte amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell de 9 a 14 h, al 973 35 31 12, consell@alturgell.ddl.net, a la pàgina web on es manté la informació actualitzada: www.alturgell.cat o al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU): 973 35 41 02, de 9 a 14 h. Per urgències socials es pot trucar al 630 43 07 52 de 9 a 21 h, o bé posar-se en contacte amb l’ajuntament corresponent.

 

La Seu d’Urgell, 20 d’abril de 2020