Taller gratuït sobre funcionament de Telegram adreçat a persones a partir de 65 anys

Les sessions formatives tindran lloc els dijous 27 de maig i 3 de juny

El Consell Consultiu de la Gent Gran organitza un taller gratuït per donar a conèixer i ensenyar el funcionament de l’aplicació per telefonia mòbil Telegram, adreçat a persones a partir de 65 anys.

El taller es realitzarà en dues sessions presencials que tindran lloc els dijous 27 de maig i 3 de juny, d’11 del matí a 12 del migdia, a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Per poder prendre part en aquestes dues sessions formatives cal fer inscripció del 17 al 21 de maig de manera presencial al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, de nou del matí a dues del migdia. Per a més informació es pot trucar al telèfon  973 354 102.

Aquestes sessions formatives aniran a càrrec d’Ester Collado, dinamitzadora del Punt Òmnia de la Seu d’Urgell. 

Recordem que el passat més de març es va crear aquest canal de Telegram, a càrrec del Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Alt Urgell, juntament amb la Comissaria dels Mossos d’Esquadra i el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, després de percebre que a causa de la pandèmia calia canviar la manera de comunicar-se perquè tothom pugui rebre informació.

Amb aquest canal de Telegram, les persones majors de 65 anys de la Seu d’Urgell i comarca poden accedir a tota la informació relacionada amb al gent gran, de manera àgil i ràpida.

Alt Urgell, 11 de maig de 2021