Taller a Oliana per a la prevenció del consum de drogues

L’activitat tindrà lloc a l’institut Aubenç el pròxim dilluns, 17 de desembre

Dilluns 17 de desembre, de 18 a 20h, tindrà lloc el taller ‘Drogues i festa. Fem nostra la prevenció!’, a l’institut Aubenç d’Oliana.El taller, a càrrec de Sònia Notario, de l’associació Antisida de Lleida, està organitzat per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, i s’adreça a famílies i a professionals que treballen amb adolescents i joves.

Es tracta d’un taller sobres situacions relacionades amb la festa dels i les joves en el qual s’incideix especialment en les drogues recreatives i en conductes associades al seu ús. En el taller es fomenta una actitud crítica davant la festa poc saludable i consumista, tot donant estratègies i recursos personals per enfrontar-se a entorns d’oferta i potenciar un oci saludable. Entre d’altres, s’abordaran continguts com les conseqüències de l’ús de drogues i la presa de decisions, així com propostes per mantenir l’abstinència o fer un ús amb menys riscos.

La inscripció, que és gratuïta, es pot realitzar enviar un correu electrònic a salut.alturgell@oficinajove.cat. Les places són limitades.

L’Alt Urgell, 14 de desembre de 2018