El Consell Comarcal de l’Alt Urgell obre dimarts 23 de juliol el termini per sol·licitar els ajuts de menjador escolar

Les sol·licituds es poden presentar al consell comarcal del dia 23 de juliol al dia 2 d’agost.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell obrirà dimarts vinent, dia 23, el termini de recepció de sol·licituds per a l’obtenció dels ajuts socioeconòmics de menjador escolar per al curs 2013-2014, per alumnes escolaritzats a dins del seu propi municipi.

Els interessats a acollir-se a aquests ajuts tindran de temps fins al dia 2 d’agost per demanar-los. Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web del Consell Comarcal o a les mateixes oficines de la institució.

Els ajuts de menjador escolar són gestionats pel Consell Comarcal i finançats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat. S’hi podran acollir les famílies amb dificultats econòmiques que tinguin els seus fills escolaritzats al mateix municipi on resideixen. En aquest sentit, cal recordar que existeix una altra línia d’ajuts de menjador per als alumnes que fan ús del transport escolar perquè no disposen de centre docent al seu municipi, i que aquest no han de sol•licitar-ho per aquesta via.

Enguany els ajuts de menjador escolar experimentaran un increment significatiu, ja que el mínim passarà del 25%, vigent fins al curs passat, al 50%. Els ajuts màxims seran del 75%, tot i que, de forma excepcional i previ informe favorable dels Serveis Social, poden arribar fins al 100% del cost del servei.

Per a més informació es pot trucar al 973 353 112 i preguntar pel servei d’Ensenyament.