Amb la participació del Restaurant la Glorieta i Cooperativa CADÍ.
a Vallter es presenta un projecte certament engrescador sobre la cuina i la gastronomia de tot el Pirineu.
Malgrat ser un esdeveniment presencial hi té molta importància la retransmissió en directe per YouTube, ja que és ben sabut que no és fàcil desplaçar públic fins a les contrades pirinenques en un dia feiner.
La novena edició del GASTROPIRINEUS, es consolida com a punt de trobada de la gastronomia pirinenca i dels xefs convidats d’arreu de Catalunya.
Els professionals participants en representació de la comarca de l’Alt Urgell en aquesta edició són els productes de la cooperativa CADÍ i el professional Albert Formentí, ànima del restaurant La Glorieta ubicat a la Seu d’Urgell. Aquesta participació és possible gràcies a la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.
Com a novetat important, s’incorpora aquest any una taula rodona amb representants del Govern de Catalunya, governs locals, diputació i professionals per debatre sobre el tema de Catalunya, regió Mundial de la Gastronomia, el 2025.
La Seu d’Urgell, 1 d’abril de 2024