L’àrea de Promoció Econòmica ha comptat amb un espai destacat al Fòrum Gastronòmic que s’ha celebrat a la capital del país
El Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha participat aquest dilluns al Gastronomic Forum Barcelona, un esdeveniment de referència del sector de l'hostaleria, del comerç especialitzat i de la gastronomia. Amb un estand ubicat a l'espai "Aliments del Territori i Tu" de la Diputació de Lleida s’ha pogut mostrar la riquesa i la diversitat dels productes agroalimentaris de la comarca.
En el marc del programa del Fòrum es va organitzar “El Rebost de Catalunya,” un espai on els productors catalans presents a l’esdeveniment van poder ensenyar la seva producció destacant-ne els atributs, les singularitats i les seves aplicacions a la cuina: la carnisseria Ca l’Àngel de Peramola va ser protagonista d’una sessió de degustació en què va combinar els seus productes amb altres de les Garrigues i de la Val d’Aran, i amb l’Aigua Pineo d’Estamariu. Aquesta experiència gastronòmica va ser dirigida pel reconegut xef Pep Nogué, que va guiar els assistents en la descoberta dels sabors i de les qualitats d’aquests aliments.
Amb la participació en aquestes trobades, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell reafirma el seu compromís amb la promoció dels productes locals, ja que l’assistència al Fòrum Gastronòmic és una plataforma ideal per connectar amb professionals del sector, promocionar els productes de la comarca i fomentar el turisme gastronòmic.