El Consell d’Alcaldes de l’Alt Urgell dóna suport a la candidatura olímpica Barcelona-Pirineus

 Recorda l’experiència olímpica de la comarca als Jocs de Barcelona’92

El Consell d’Alcaldes de l’Alt Urgell, reunit avui a la seu del Consell Comarcal, ha aprovat per unanimitat un manifest en què dóna ple suport a la candidatura Barcelona-Pirineus per als Jocs Olímpics d’hivern. Els alcaldes entenen que el projecte “suposa una excel·lent oportunitat per a l’impuls de les nostres comarques en projecció al món, en promoció turística —especialment en l’àmbit de la neu—, en millora d’infraestructures i en la creació de noves oportunitats de generació de riquesa i llocs de treball”.

En el document d’adhesió es recorda que l’Alt Urgell “ja va viure una experiència olímpica lligada a Barcelona’92 de la qual en manté un llegat molt positiu i un record inesborrable” i s’afegeix la “plena disposició” de la comarca “per ajudar a fer possible aquest projecte olímpic”.

Els responsables municipals valoren positivament la tasca realitzada per l’oficina tècnica de la candidatura, que planteja “un dossier solvent, creïble i responsable”. En conseqüència, demanen que l’Ajuntament de Barcelona i els seus grups municipals “facin tots els tràmits necessaris per a la presentació d’aquesta candidatura davant del Comitè Internacional Olímpic”.

Llegeix el manifest

La Seu d’Urgell, 20 de setembre de 2013