La iniciativa s’inscriu en la voluntat de potenciar la qualitat i la proximitat
Un total del 22 elaboradors artesans de l’Alt Urgell s’han agrupat per oferir els seus productes en dos grans lots de Nadal, que posaran a la venda a un preu de 55 euros (lot bàsic) i de 107 euros (lot luxe). L’objectiu de la iniciativa és potenciar el consum de productes frescos, de qualitat i de proximitat. La campanya de divulgació porta per títol “Menja’t l’Alt Urgell”.
Entre els productes que contenen els lots hi ha carn de vedella i d’aviram, formatges, crema de iogurt, salses, melmelades, mel, bolets, aigua mineral, patates, pomes, herbes aromàtiques, torrons, cervesa, oli d’oliva i sabons.
Els elaboradors que participen en aquesta campanya són Borda Andria, Ca l’Andreu, Escorxador d’Aus Guiu, Formatgeria Mas d’Eroles, Formatge l’Oliva, La Reula, Hostal Vell, Cal Casal, Els Cirerers Blancs, Natura Bolets, Aigua Pineo, Cal Margarit, Pomes del Cadí, Herboristeria Nogué, For-Pastisseria Solé-Pallarès, El Solà d’Ares, Cervesa VIP, Carisma de Montant, Saboelam, Sabó Artesà Picat, Cal Margarit i Dietètica Carmen.
Les comandes dels lots es podran fer per mitjà del telèfon 635 66 09 31 o de l’adreça de correu electrònic marisolsalvado@hotmail.com fins al dia 6 de desembre. Un cop realitzada la comanda, es disposarà de 10 dies per fer l’ingrés del 20% del total de l’import com a paga i senyal.
Imatge: presentació dels lots, amb alguns dels artesans participants.
La Seu d’Urgell, 17 de novembre de 2015