L’Alt Urgell posa en marxa el concurs “Històries!” adreçat a la gent gran

La iniciativa arrenca avui al Pla de Sant Tirs i continuarà amb 5 eliminatòries més i una gran final comarcal

L’Alt Urgell posa en marxa avui el concurs “Històries!”, adreçat a la gent gran de la comarca. La iniciativa té el doble objectiu de divulgar la història de la comarca i d’incentivar la participació dels diversos sectors socials en les activitats culturals. És organitzat pel Servei de Cultura del Consell Comarcal i els Serveis Socials del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU), amb la col·laboració del Consell Consultiu de la Gent Gran i RàdioSeu, que enregistrarà les diverses sessions i les emetrà en diferit.

El concurs s’estructura en una fase prèvia i en una final comarcal. La fase de prèvia es desenvoluparà durant els mesos d’abril i maig d’enguany i consistirà en una sessió de classificació a cadascun dels casals de la gent gran de la comarca. S’endega avui dimecres al Pla de Sant Tirs i continuarà després a Adrall (9 d’abril), la Seu d’Urgell (29 d’abril), Organyà (30 d’abril), Oliana (7 de maig) i Coll de Nargó (14 de maig). En aquesta fase prèvia hi poden participar, per parelles, totes les persones més grans de l’edat estipulada que ho desitgin.

La parella guanyadora de cadascuna de les eliminatòries prèvies es classificarà per a la final comarcal, que tindrà lloc a la sala La Immaculada de la Seu d’Urgell el dia 20 de juny. Totes les parelles participants rebran un petit obsequi, mentre que les finalistes i la guanyadora absoluta obtindran diversos premis.

 

La Seu d’Urgell, 21 de març de 2014.