A l’Alt Urgell, previsiblement 18 dels 19 ajuntaments donaran suport a la consulta del 9N

Celebren plens extraordinaris entre el 22 de setembre i el 2 d’octubre

Divuit dels dinou ajuntaments de l’Alt Urgell han celebrat plens extraordinaris,  o els tenen convocats per als pròxims dies, per tal de debatre i, previsiblement, aprovar la declaració de suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre sobre el futur polític de Catalunya.

Els primers plens van tenir lloc dilluns passat, dia 22, i l’últim està convocat per al dia 2 d’octubre. Fins ara han estat 11 els ajuntaments que han aprovat el text, dos més el posaran a votació avui mateix i la resta ho faran entre demà divendres i dijous de la setmana vinent. L’únic ajuntament que no té previst convocar el ple per debatre la declaració és el de Bassella, on el PP governa amb majoria absoluta.

Per la seva part, el Consell d’Alcaldes de l’Alt Urgell, òrgan consultiu del Consell Comarcal, va aprovar la declaració, per unanimitat dels batlles presents, en la reunió que va fer ahir a Tuixent. Cal recordar que el Consell Comarcal de l’Alt Urgell també va aprovar la declaració en el ple extraordinari celebrat el passat dia 23.

Foto: Consell d'alcaldes a Tuixent, el passat dimecres.

La Seu d’Urgell, 25 de setembre de 2014