L’associació Menja’t l’Alt Urgell hi oferirà degustacions de productes locals
L’Alt Urgell tindrà presència destacada novament al saló de turisme B-Travel, que se celebrarà aquest cap de setmana a Barcelona. D’una banda, el Consell Comarcal participarà en l’espai de Pirineus de la Diputació de Lleida, dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. De l’altra, els productors agroalimentaris de la comarca, agrupats en l’entitat Menja’t l’Alt Urgell, oferiran diverses degustacions.
Els productors que hi participaran seran les formatgeries Mas d’Eroles d’Adrall i L’Oliva d’Oliana, la xarcuteria Cal Pagès de la Seu d’Urgell, la ramaderia Ca l’Andreu d’Alàs, el forn de pa Xamba de Castellbò i la cervesa artesana ViP de Bellestar. Donaran a tastar, entre altres, un formatge d’ovella amb xutney de poma, un formatge de cabra amb melmelada de Cal Casal, un trinxat amb rosta i botifarra negra, un steak tàrtar de vedella ecològica o un pastís de formatge amb melmelada. Les degustacions, que es faran els tres dies del saló —de divendres a diumenge—, tindran lloc a l’espai B-Delicious.
La participació de l’Alt Urgell a B-Travel s’inscriu en el conjunt d’iniciatives adreçades a la promoció dels actius de la comarca, des del patrimoni natural i culturals fins a les activitats esportives i la gastronomia.
Imatge: Menja't l'Alt Urgell, aquest divendres al B-Travel
L’Alt Urgell, 19 d’abril de 2018