Nous emprenedors adquireixen formació per a l’elaboració del pla d’empresa

Al taller hi han participat onze persones de l’Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra

Un total d’onze emprenedors de l’Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra han pres part en el taller per a l’elaboració del pla d’empresa, que s’ha desenvolupat al CETAP-Telecentre de l’Alt Urgell. La formació, que ha tingut una durada de 9 hores, ha permès als alumnes obtenir les eines per elaborar un pla d’empresa.

Entre d’altres aspectes, s’ha analitzat la importància de treballar conjuntament amb empreses del territori i s’han abordat d’altres temes com ara l’entorn, el mercat i el pla estratègic i de màrqueting, el pla d’operacions, l’organització dels recursos humans i l’estructura legal, els costos de la posada en marxa i el pla econòmic i financer.

Aquesta activitat forma part del conjunt d’accions que el Consell Comarcal de l’Alt Urgell està duent a terme, en col·laboració amb altres entitats i administracions, per al desenvolupament empresarial i el foment de l’ocupació a l’Alt Urgell, una de les prioritats a nivell comarcal davant de l’actual context econòmic.

El taller per a l’elaboració del pla d’empresa està inclòs dins del pla formatiu que desenvolupa el CETAP-Telecentre per sensibilitzar i dinamitzar el teixit empresarial de la comarca, el qual inclourà noves activitats formatives en els propers mesos que es poden consultar a través del web del consell o directament al CETAP-Telecentre. El taller ha estat organitzat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal i el CEI-Alt Urgell amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i GlobaLleida.

La Seu d’Urgell, 29 de maig de 2013.