Nova incorporació al Viver d’Empreses de l’Alt Urgell

El viver de l’Alt Urgell disposa encara de tres espais lliures per a emprenedors de la comarca

El Viver d’Empreses de l’Alt Urgell, ubicat al CETAP-Telecentre de l’edifici de Les Monges, compta amb una nova incorporació. Es tracta de l’empresa Encamp Transport i Logístics, dedicada a la logística de transport internacional.

L’estada al viver empresarial implicarà per a l’empresa rebre l’assessorament i acompanyament empresarial necessari en el moment d’iniciar la seva activitat (suport en l’elaboració del pla d’empresa, sol·licitud de subvencions, assessorament fiscal, laboral, marketing, finançament,...) a través de la xarxa amb la que compta el viver. També podrà utilitzar els serveis del Telecentre (plòter, escàner, enquadernació, wi-fi, etc.) reduint d’aquesta manera la inversió inicial que ha de realitzar l’empresa. Podrà estar instal·lada al viver durant 3 anys.

El fet d’estar ubicats al viver, permet als nous empresaris estar en contacte directe amb altres persones que també comencen la seva activitat empresarial. Aquesta circumstància comporta la col·laboració entre els emprenedors i la creació de sinergies.

El Viver d’empreses de l’Alt Urgell, està en funcionament des de l’any 2007, gràcies a un conveni entre l ’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal i la Diputació de Lleida a través de la Fundació CEI.

La Seu d’Urgell, 17 de juny de 2013.