Obert el termini per a la sol·licitud d’ajut de menjador escolar a l’Alt Urgell per al curs 2023-2024

Es manté l’opció d’efectuar els tràmits de forma telemàtica

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell obrirà el proper dilluns, 29 de maig, el termini per a la presentació de sol·licituds per a la percepció d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2023-2024. Aquests ajuts, que s’atorgaran per raons econòmiques, socials o geogràfiques, van adreçats a alumnes escolaritzats dins del municipi de residència, que cursin l’ensenyament obligatori o el segon cicle d’educació infantil i que estiguin matriculats als centres públics o privats concertats de la comarca. Les sol·licituds es podran presentar al Consell Comarcal fins al pròxim 22 de juny.

Les sol·licituds, tal com es va iniciar el curs passat, es podran presentar per tramesa telemàtica a través de la seu electrònica del Consell Comarcal. A la web del consell es pot trobar un manual per saber com fer aquesta tramesa pas a pas. En el cas que no es pugui fer, es podrà presentar presencialment, caldrà dur la instància degudament omplerta, signada, i amb la documentació que es consideri necessària, al Consell Comarcal. Per qualsevol dubte, es pot trucar al 973353112, o bé, per correu electrònic: ensenyament@ccau.cat

Les bases dels ajuts es poden consultar a la pàgina web del Consell Comarcal (www.alturgell.cat). En aquestes bases apareixen especificats els requisits per accedir als ajuts, la documentació que ha d’acompanyar a la sol·licitud, els criteris que s’empraran a l’hora de concedir els ajuts i la quantia d’aquests, entre altres qüestions.

A més a més, es manté que per a sol·licituds del transport i menjador escolar obligatori per al curs vinent, les famílies no hauran de fer el tràmit d’alta o renovació del servei en format paper, ja que els centres educatius i el Consell Comarcal en faran la tramitació. Les famílies han de prestar especial atenció en: comunicar els canvis de domicili al centre educatiu i comunicar separacions d’unitats familiars al servei d’Ensenyament del Consell Comarcal per poder assignar una o dues parades de transport als alumnes, entre d’altres circumstàncies. Pel curs vinent el transport escolar continuarà tenint una parada de transport assignada, un seient assignat i no serà possible canviar sense una justificació.

La Seu d’Urgell, 25 maig de 2023