Oliana acull la IV Trobada d’associacions de dones de l’Alt Pirineu i Aran

Una cinquantena d’assistents han intercanviat experiències i han participat en diversos actes

Una cinquantena de dones de l’Alt Pirineu i Aran s’han reunit a Oliana per tal de retrobar-se, intercanviar impressions i conèixer el municipi. La jornada s’ha iniciat a l’Ajuntament d’Oliana, amb la rebuda a les associacions per part de representants municipals. Després han visitat la fàbrica Taurus i els carrers i espais del municipi, acompanyades per un guia local.

La jornada s’ha amenitzat amb un dinar i, posteriorment, amb una jornada d’intercanvi entre les diverses associacions participants, per a les quals aquest tipus de trobades serveixen especialment per conèixer-se entre elles, intercanviar inquietuds  i saber què estan fent la resta d’associacions del territori, tot i que sovint costa de trobar-se ja que la geografia pirinenca ho dificulta. Han coincidit a valorar molt positivament les activitats culturals i lúdiques que desenvolupen les seves associacions, i que serveixen per a l’enriquiment personal i la participació comunitària en els actes que es desenvolupen als seus respectius pobles.

La jornada s’ha clos amb la xerrada de Pilar Senpau, reconeguda nutricionista que ha explicat i resolt dubtes al voltant de l’alimentació i el benestar personal.

Oliana, 4 d’octubre de 2013