SIE Violència masclista

RECURSOS I ATENCIÓ

SERVEI D´INTERVENCIÓ ESPECIALITZADA ALTPIRINEU I ARAN (SIE)

És un servei públic i especialitzats que ofereix atenció integral i recursos en el procés de recuperació i reparació a les dones que han patit , pateixen o estan en risc de patir situacions de violència , i també a llurs  filles i fills .

Així mateix, aquest centre treballa en laprevenció, la sensibilització i la implicació comunitària envers aquesta problemàtica.

Contacte: telèfon 973 36 13 31

            Correu email: bustia.siealtpirineuaran@gencat.cat

LÍNIA 900 900 120

És un servei totalment confidencial on les dones poden trucar i expressar la situació que viuen.

L’atenció és gratuïta i permanent al llarg de tots els dies de l'any, facilitant la comunicació en 124 llengües. A través de la Línia 900 900 120 les dones accedeixen directament a un equip de professionals de l’advocacia, la psicologia, el treball social i la medicina.

 A través d’aquest telèfon s’ofereix una derivació als serveis de la Xarxa d’intervenció integral contra la violència masclista i en les situacions més extremes també es contacta amb els serveis d’emergències policials i de salut.

http://dones.gencat.cat/ca/temes/violencia_masclista/recursos_atencio/

 

Els Mossos d’Esquadra han elaborat la Guia Consells de seguretat durant l’estat d’alarma, per a persones que pateixen situacions de violència masclista, domèstica, persones amb discapacitats, menors i persones grans en situació de confinament domiciliari.

Què has de fer en situació d’emergència:

Veure Guia consells seguretat durant l'estat d'alarma