Tancament servei targetes moneder

VERSIÓ 1 - 27 JUILOL 2020

TANCAMENT SERVEI TARGETES MONEDER


 

Les targetes moneder vinculades als ajuts de menjador escolar finalitzen el seu ús el 31 de juliol
Els usuaris han de conservar la targeta i retornar-la al centre educatiu durant el mes de setembre, juntament amb els tiquets

Les targetes prepagament per garantir l’alimentació als infants i joves de l’Alt Urgell durant el període de confinament, des del març fins al 19 de juny, deixaran d’estar actives el proper 31 de juliol, tal com s’ha comunicat als consells comarcals des del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya el dia 25 de juliol.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell, ha comunicat per SMS a totes les famílies perceptores de targeta moneder aquesta informació. Cal exhaurir el saldo de la targeta abans del 31 de juliol, totes les targetes moneder quedaran buidades de saldo a partir d’aquella data. Per altra banda, és obligatori que les famílies guardin la targeta moneder i la retornin al setembre al seu centre educatiu, juntament amb els tiquets de compra en un sobre tancat amb el nom del/s fill/s per la part exterior del sobre. Les targetes moneder no es caduquen fins el proper 31 de desembre de 2020.

Les targetes moneder han estat carregades amb un total de 272 euros, que correspon a 68 dies de recàrrega (62 dies lectius + festius escolars).

Per a més informació i dubtes us podeu posar en contacte amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell de 9 a 14 h, al 973.35.31.12, consell @ alturgell.ddl.net , a la pàgina web on mantenim la informació actualitzada: www.alturgell.cat.

La Seu d’Urgell, 27 de juliol de 2020